Mobilekstra

Company name
Mobilekstra
Address
Skyset veien 1 D
Mobile phone
94 94 05 44
Contact Person
Nazimah Latif
Establishment year 2015
Employees 6-10
Company manager Nazimah Latif

Reviews

This Company has no reviews. Be the first to share your experiences!
Write a Review

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mobilekstra or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.
Ask a Question

Company Details

Location map Get Directions
Description

mobilekstra.no er det beste stedet å kjøp Iphone 6 deksler, deksel til Iphon 5/5S, 4S/G, Galaxy Xcover 3/S6 Edge/A7/A5, Ledninger, Ørepluggere, Power Bank, Små Ting, Billigkroken, Skjerm, støv/skjermbeskytter, Ladere, dokking og kabler, Handsfree og styluspenner best kvalitet til rimeligst pris fra vårt lager i Norge.

For å få topp kvalitet tilfeller for dine mobile enheter og telefoner, krever at du assosiere med de ledende Smartphone Deksel leverandører av markedet som oss. Vi ikke bare levere høy kvalitet telefon tilfeller, men har også et alternativ for hver enkelt Smartphone modell. Enten det er din Apple-enhet eller en Samsung smarttelefon, markedsledende selgere - mobilekstra.no vil ha et vell av muligheter for deg. Hos oss kan du ha perfekt skjerming for din iPhone5C, iPhone5S / 5, iPhone4S / G, iPhone4G modeller.

Som det innebærer en betydelig mengde av økonomi, rangerer smarttelefonen kjøpet blant de verdigste investeringer i ditt liv. Derfor vil du sikkert ønske å holde den i topp form og skjerme enheten fra eventuelle ulykker og farer. Som et resultat, kan du velge å investere i telefon deksler eller tilfeller. Vi har det perfekte produktet for 5,5 "Iphone 6 Plus. I tillegg har vår lager et komplett utvalg av iPhone tilfeller sammen med tilhørende verktøy og utstyr som mikro ladere og stylus penner.

De på jakt etter Samsung Galaxy S6 dekselet må velge å etablere forbindelser med de beste selgerne. Vi lager en komplett oversikt over saker og Smartphone dekker som passer perfekt til dine personlige preferanser og reflektere din stil.

Verified business

Company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: December 2015 - View Status

Update Info
REPORT LISTING


Related Companies


Enivest AS

Firdavegen 5, 6800, Førde

Active IT

Randabergveien 306, 4070 Randaberg

Bergen Kommunikasjonsteknikk AS

Kokstadvegen 8, 5257 Kokstad

Eidsiva Bredbånd AS

Tomtegata 8, 2500 Tynset

Ibidium / Fonia

Lysaker torg 45, 1366 Lysaker


Back to top