Mobilekstra

  • Verified
    Listing
  • +8Years
    With Us
Company name
Mobilekstra
Location
Skyset veien 1 D
View Map
Mobile phone
94 94 05 44
Website address
Contact Person Nazimah Latif
Company manager Nazimah Latif
Establishment year 2015
Employees 6-10
E-mail address
Location map
Company description

mobilekstra.no er det beste stedet å kjøp Iphone 6 deksler, deksel til Iphon 5/5S, 4S/G, Galaxy Xcover 3/S6 Edge/A7/A5, Ledninger, Ørepluggere, Power Bank, Små Ting, Billigkroken, Skjerm, støv/skjermbeskytter, Ladere, dokking og kabler, Handsfree og styluspenner best kvalitet til rimeligst pris fra vårt lager i Norge.

For å få topp kvalitet tilfeller for dine mobile enheter og telefoner, krever at du assosiere med de ledende Smartphone Deksel leverandører av markedet som oss. Vi ikke bare levere høy kvalitet telefon tilfeller, men har også et alternativ for hver enkelt Smartphone modell. Enten det er din Apple-enhet eller en Samsung smarttelefon, markedsledende selgere - mobilekstra.no vil ha et vell av muligheter for deg. Hos oss kan du ha perfekt skjerming for din  
Show more iPhone5C, iPhone5S / 5, iPhone4S / G, iPhone4G modeller.

Som det innebærer en betydelig mengde av økonomi, rangerer smarttelefonen kjøpet blant de verdigste investeringer i ditt liv. Derfor vil du sikkert ønske å holde den i topp form og skjerme enheten fra eventuelle ulykker og farer. Som et resultat, kan du velge å investere i telefon deksler eller tilfeller. Vi har det perfekte produktet for 5,5 "Iphone 6 Plus. I tillegg har vår lager et komplett utvalg av iPhone tilfeller sammen med tilhørende verktøy og utstyr som mikro ladere og stylus penner.

De på jakt etter Samsung Galaxy S6 dekselet må velge å etablere forbindelser med de beste selgerne. Vi lager en komplett oversikt over saker og Smartphone dekker som passer perfekt til dine personlige preferanser og reflektere din stil.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mobilekstra or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Mobilekstra is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP