TolkSør, Tolketjenesten i Kristiansand kommune

  • Verified
    Listing
Company name
TolkSør, Tolketjenesten i Kristiansand kommune
Location
Dronningens gate 23, (4. etg), 4610 Kristiansand S
View Map
Contact number
+47 38 07 54 48
Fax
+47 38 07 54 87
Working hours
  • Monday: 24 hours
  • Tuesday: 24 hours
  • Wednesday: 24 hours
  • Thursday: 24 hours
  • Friday: 24 hours
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
På denne siden finner du nyheter, informasjon om Kristiansand kommunes tjenester, og tips om aktiviteter og opplevelser. Du vil også få innblikk i politiske prosesser i Kristiansand kommune. Det er kommunikasjonsenheten som har redaktøransvar for denne siden.

Koronasituasjonen

Kommunen har en egen nettside om korona. Her kan du blant annet bestille koronatest og finne informasjon om vaksine: www.kristiansand.kommune.no/korona

Koronatelefon: Dersom du ikke kan bruke digitalt skjema for å avtale time, eller har spørsmål rundt din situasjon, kan du ringe koronatelefonen: 94 80 90 41.

Vaksinetelefon: Har du spørsmål om følgende knyttet til vaksinasjon, kan du ringe Kristiansand kommunes vaksinetelefon for korona 38 07 50 00, tastevalg 6.

Du finner svar på de  
Show more fleste spørsmål om kommunen på www.kristiansand.kommune.no På denne Facebook-siden vil vi besvare enkle henvendelser, men vi diskuterer ikke politikk her på siden. Innbyggertorget og kommunikasjonsenheten svarer på henvendelser om kommunens tjenester i arbeidstiden.

Om du har spørsmål om saksbehandling finner du kontaktinformasjon på https://www.kristiansand.kommune.no/kontakt-oss/ Pass på at du ikke oppgir personsensitiv informasjon over nettet.

Om du har meninger om politiske temaer og ønsker kontakt med en spesifikk politiker finner du kontaktinformasjon på https://www.kristiansand.kommune.no/politiske-utvalg

Meld fra om feil og mangler

Vil du melde om feil og mangler på veier, avfall, natur og kommunale bygg med mer, kan du gjøre dette her: https://www.kristiansand.kommune.no/meldfra

Kommunens policy på sosiale medier

Vi tar gjerne imot innspill og kommentarer fra deg, men hold deg til regler for normal høflig atferd og vi oppfordrer om at du forholder deg til sakens tema.

Hatefulle og diskriminerende ytringer vil bli fjernet, og brukere kan bli blokkert uten forvarsel som en følge av slik atferd.

Vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer som inneholder feilaktige opplysninger, dette gjelder spesielt kommentarer i krisesituasjon.

Vi forbeholder oss retten til å blokkere brukere som kommer med kommentarer som inneholder feilaktige opplysninger, dette gjelder spesielt i krisesituasjon

Vi sletter også innlegg som har upassende språk og innlegg som angriper person i stedet for sak. Innlegg med reklame for kommersielle pr

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TolkSør, Tolketjenesten i Kristiansand kommune or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for TolkSør, Tolketjenesten i Kristiansand kommune is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on
BACK TO TOP