Språk&Tekst - Bergen

Company name
Språk&Tekst
Location
Georgernes Verft 12, 5011, Bergen, Norway
View Map
Contact number
53 50 58 25
Mobile phone
992 33 656
Fax
53 50 76 71
Website address
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Kompetanse, erfaring og et solid nettverk - både i Norge og Tyskland - sikrer våre kunder kvalitetsprodukter på papir og elektronisk. Vårt viktigste produkt er gode tekster - på norsk og på tysk. Vi leverer oversettelser av fagtekster, offentlige og private dokumenter. Vi skriver reiseguider, artikler, brosjyrer, internettpresentasjoner m.v. Om ønskelig utarbeider vi hele teksten direkte i målspråket. Dette sikrer en ”adressatorientiert” kvalitetstekst og sparer utgifter til oversettelse. Som statsautoriserte translatører har vi bestått en av Norges vanskeligste språkeksamener. Den formelle kompetansen, brede tverrfaglige kunnskaper og mangeårig erfaring med oversettelse sikrer våre kunder en tekst som står på egne ben og som gir et viktig bidrag til en ”støyfri”  
Show more kommunikasjon mellom norske og tyskspråklige samarbeidspartnere. Våre tyskkurs - skreddersydd etter kundens behov - skal være et viktig bidrag til nye og tettere relasjoner med det tyske markedet. På bakgrunn av bedriftens opplysninger og konkrete behov utarbeider vi en opplæringsplan preget av et matnyttig og interessant innhold. Vi kjøper ingen lærebøker – vi utarbeider programmet for kunden. Vårt nettverk i Norge og Tyskland gir oss mulighet til målrettet rådgiving. Den som skal besøke en messe eller en bedrift/forretningskontakt i Tyskland, vil få nyttige opplysninger om stedet, bedriften, nøkkelpersonell og markedssituasjonen. Den systematiske forberedelsen til messe- eller bedriftsbesøket inkluderer verdifulle råd om kulturforskjeller mellom tysk og norsk forretningsliv. Konkrete anbefalinger til en effektiv oppfølging av besøket i Tyskland er den beste starten på vellykkete forhandlinger.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Språk&Tekst or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP