Hyttebutikken Bodø

  • Verified
    Listing
Company name
Hyttebutikken Bodø
Location
Storgata 19, 8006, Bodø, Norway
View Map
Contact number
+47 75 54 92 20
Fax
+47 75 54 92 21
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Hyttebutikken het opprinnelig Selectron AS, et firma som solgte alt fra hytteutstyr til bildeler. Selectron gikk tidlig på 90-tallet sammen med en rekke andre fritstående butikker og etablerte en felles inkjøpsorganisasjon som kunne skaffe rimligere varer gjennom sin kjøpekraft. I 1993 ble den første Hyttebutikken oprettet i Sandvika, og var Norges første rendyrkede Hyttebutikk. Selectron så et stort potensial i Hyttebutikken, i tillegg til at man så klare fordeler av å gjøre innkjøp og markedsføre seg sammen. I 1995 initierte derfor Selectron Hyttebutikken og startet å etablere Hyttebutikker over hele landet. Butikkene måtte oppfylle visse kriterier for å få lov å kalle seg en Hyttebutikk. I 1995 startet kjeden med syv butikker, og på elleve år har Hyttebutikken blitt  
Show more Norges ledende forhandler av hytteutstyr med sine 40 butikker fordelt over hele landet. I dag har Selectron fem egeneide Hyttebutikker, mens resten er frittstående forhandlere som i et franchisekonsept.

Hyttebutikken er en spesialisert faghandel i hyttemarkedet der produktkunnskap og service er viktige kriterier. I motsetning til andre hytteutstyrskjeder har ikke Hyttebutikken egne produkter, dette betyr i praksis at vi til enhver tid er frie til å selge de beste produktene som er å få på markedet og ikke er avhengige av å selge egne varer. I et marked med mange komplekse produkter, fokuserer vi på å kunne bruke vår produkttekniske kunnskap til å gi deg en best mulig hytteopplevelse. Vi har vært ledende i markedet i en årrekke, og kan dermed dele mange års erfaring med deg. Daglig jakter etter nye produkter, for å alltid kunne tilby deg det nyeste på markedet. Med markedets bredeste produktsortiment gir vi kundene valgfrihet. Vi vet at det er nødvendig for kunden å kjenne utvalget for å kunne velge rett produkt til sin hytte. Nettopp fordi det er så mange ulike hytter og behov, skreddersyr vi den produktløsningen som passer for hver enkelt kunde. Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille behovene til alle våre kunder, om de har store eller små hytter, strøm eller ikke strøm, du kommer til å sitte igjen med en løsning du er fornøyd med.

En hyttebutikk er likevel ikke alltid en Hyttebutikk - Hyttebutikken er et patentert varemerke, likevel ser vi at stadig flere aktører på markedet velger å kalle butikken sin en hyttebutikk. En hyttebutikk er nemlig per definisjon et begrep og dermed lovlig å bruke, Hyttebutikken derimot er et beskyttet navn. Hyttebutikken står for service, produkterfaring, produktteknisk kunnskap, bredt sortiment, kvalitet, og ikke minst forhandlere med fagkunnskap, merverdier du kun er garantert å få dersom du besøker Hyttebutikken!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Hyttebutikken Bodø or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Hyttebutikken Bodø is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP