Maskinering AS - Bodø

  • Verified
    Listing
Company name
Maskinering AS
Location
Olav V gate 98, 8004, Bodø, Norway
View Map
Contact number
+47 75 50 64 00
Mobile phone
+47 900 49 298
Fax
+47 75 50 64 01
Working hours
  • Monday: 07:30 - 15:30
  • Tuesday: 07:30 - 15:30
  • Wednesday: 07:30 - 15:30
  • Thursday: 07:30 - 15:30
  • Friday: 07:30 - 15:30
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
General Business
Bodo
Bodø
Bodø Maskinering
Cnc
Show more
Dreiing
Fresing
Location map
Company description
Maskinering AS er et mekanisk verksted som ble etablert i 1974 av mekanikere med mange års erfaring fra verkstedindustrien.

Selskapets forretningsidé er å drive mekanisk virksomhet med moderne utstyr og salg av bearbeidede produkter. Bedriften skal være ledende innen produksjon og reparasjon av maskindeler, mobil maskinering, sveiste konstruksjoner og mekanisk service.

Bedriftens kundegrupper er i hovedsak on / offshore prosessindustri, gruveindustri, fiskeri, bygg og anlegg, og dessuten en rekke oppdrag fra privatpersoner. Maskinering AS er aktiv både i inn- og utlandet og tar jobben der den er.

Takket være de ansattes erfaring, teknisk innsyn og evnen til å se muligheter er Maskinering AS din perfekte partner når det gjelder fabrikasjon av prototyper, noe som bedriften  
Show more har lang erfaring med fra tidligere prosjekter. Mannskapets største inspirasjon er å løse de utfordringene som de blir stilt overfor i det daglige arbeidet, samt tilfredsstille kundenes krav. Et godt resultat er alltid basert på et nært og konstruktivt samarbeid mellom Maskinering AS og dennes samarbeidspartnere, og ikke minst kundene.

Maskinering AS er godkjent lærebedrift innen fagene maskinering, sveising og industrimekaniker, noe som de benytter seg av aktivt, for å dyrke frem sine fremtidige ressurser. Bedriften har skip og offshore klareringer i alle sine fagområder, noe som setter dem i stand til å utføre jobben der du er. I tillegg er de godkjent underleverandør for Aker og Kværner. Maskinering AS har egen sveisekoordinator.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Maskinering AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Maskinering AS is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP