Rana Kommune - Kommuneleger I Rana Nytorget Legesenter - Mo i Rana

  • Verified
    Listing
Company name
Rana Kommune - Kommuneleger I Rana Nytorget Legesenter
Location
Rådhusplassen 2, 8622, Mo i Rana, Norway
View Map
Contact number
+47 75 15 17 00
Working hours
  • Monday: 08:00 - 16:00
  • Tuesday: 08:00 - 16:00
  • Wednesday: 08:00 - 16:00
  • Thursday: Closed
  • Friday: 08:00 - 16:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Rana er det befolkningsmessige sentrum på Helgeland og bysentrum for et omland på størrelse med Østfold, Vestfold og Akershus. Rana kommune har ca. 2 100 ansatte og har mye spennende å by på om du søker nye utfordringer innen jobb eller fritid.

Mo i Rana er en ung by med lyst til å vokse mer. Vi jobber aktivt for å legge til rette for at de som bor her i dag skal trives, og at det skal være attraktivt å flytte til kommunen.

Den tunge statsindustrien i Mo i Rana ble lagt ned på åttitallet, og er i dag erstattet av et variert næringsliv. Rundt hundre små og store bedrifter, med norske og utenlandske eiere, holder til på det gamle jernverksområdet som er omgjort til næringspark; Mo Industripark. I hele Rana er det mer enn 1 600 bedrifter, og byen har rike  
Show more kompetansemiljøer innen industrifag, data, utdanning og kultur. Nasjonalbibliotekets avdeling med mer enn to hundre ansatte og Nordland Teater er store kulturbedrifter i byen. I Mo i Rana har vi også fylkesbibliotek, distriktsmusikere og sydsamisk teater, og har en stor kulturskole, godt besøkt kino, flere muséer og et rikt foreningsliv. Barn og unges oppvekstvilkår er et prioritert område i Rana. Vi har full barnehagedekning og et godt utbygd skoleverk med utdanningstilbud på alle nivå.

Mo i Rana er kommunikasjonssenter på Nord-Helgeland med jernbane, europaveiforbindelse nord-sør og øst-vest, flyplass og en av landets største havner.

Rana kommune legger vekt på rask og effektiv tilrettelegging for næringslivet. Rana utviklingsselskap, som eies av kommunen og næringslivet er en dynamisk sparringspartner for etablerere. I likhet med våre nabokommuner har vi nok areal, både for næringsvirksomhet og fritidsformål. Ranas naturrikdommer med nærhet til fjell og hav gir gode muligheter til rekreasjon, jakt og fiske.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Rana Kommune - Kommuneleger I Rana Nytorget Legesenter or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Rana Kommune - Kommuneleger I Rana Nytorget Legesenter is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP