Berg-Hansen Reisebureau Trondheim AS

  • Verified
    Listing
Hotel name
Berg-Hansen Reisebureau Trondheim AS
Location
Havnegata 9, 7010, Trondheim, Norway
View Map
Contact number
+47 73 10 47 00
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Location map
Company description
Berg-Hansen ble etablert i 1875, og eies i dag av Aircontactgruppen AS. Sammen med vår partner, Carlson Wagonlit Travel, er vi en av verdens største reisebyråkjeder. I Norge er selskapet representert over hele landet.

Vi i Berg-Hansen jobber for å gjøre reisehverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder. Som kunde i Berg-Hansen reiser du ikke alene. 24 timer i døgnet vil du ha oss tilgjengelig for bestilling, spørsmål og endringer ved reisen. Dersom noe uforutsett skulle oppstå, hjelper vi deg med å finne alternative løsninger.

Det er lønnsomt for en bedrift å inngå en reisebyråavtale med Berg-Hansen. Vi bidrar til reduserte reisekostnader, har gode leverandøravtaler og kvalitetssikrer alle våre leverandører. Berg-Hansen har løsninger for alt fra små til  
Show more store kunder. Vi har produkter tilpasset jobbreiser, møter, kurs, konferanser og firmaturer. I tillegg har vi privatreiser, hvor vi selger alt fra charterferier til storby og langreiser.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Berg-Hansen Reisebureau Trondheim AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Berg-Hansen Reisebureau Trondheim AS is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP