Advokatene Andersen og Bryn Tvedt - Sandefjord

  • Verified
    Listing
Company name
Advokatene Andersen og Bryn Tvedt
Location
Storgata 11, 3210, Sandefjord, Norway
View Map
Contact number
+47 33 44 72 44
Working hours
  • Monday: 09:00 - 16:00
  • Tuesday: 09:00 - 16:00
  • Wednesday: 09:00 - 16:00
  • Thursday: 09:00 - 16:00
  • Friday: 09:00 - 16:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Location map
Company description
Ordinært salær

I gjeldene regler for god advokatskikk er det blant annet bestemt at vårt salær skal stå i et rimelig forhold til oppdraget og det arbeide som vi har utført. Sentrale momenter i vår salærberegning er derfor medgått tid, oppdragets viktighet og vanskelighetsgrad, opptreden i retten o.l., samt resultatet av det utførte arbeid. Som et veiledende utgangspunkt er vår timepris kr. 1.550,-, men vi forbeholder oss å vurdere denne - opp eller ned - i forhold til de momenter som er nevnt ovenfor. I tillegg kommer 25% merverdiavgift. For en konsultasjon som varer inntil en halv time betales kr. 700,-+ 25% mva. = kr. 875,00,-.

Fri rettshjelp

Du kan få fri rettshjelp hovedsaklig i disse sakstyper: Saker om samværsrett, daglig omsorg og foreldreansvar, opphør av  
Show more samboerforhold/økonomisk oppgjør etter separasjon, arbeidsrettssaker, oppsigelsessaker i husleieforhold, personskadeerstatning, trygdesaker, saker om voldsoffererstatning, bistand til fornærmede i straffesak. Uavhengig av inntekt og formue, kan du få fri rettshjelp i saker om barnevern og kvinnemishandling, eller erstatningssøksmål som voldsoffer.

Rettshjelpsforsikring

Mange har rettshjelpsdekning i sine forsikringer uten å være klar over det. Vi kan bistå deg med å finne ut om forsikringen din kan dekke advokatutgifter.


Under vår første samtale/konsultasjon gir vi veiledning om de offentlige rettshjelpsordninger, rettshjelpsforsikring m.v.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Advokatene Andersen og Bryn Tvedt or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Advokatene Andersen og Bryn Tvedt is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP