Stavanger TreService

5.0 1 Review
  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
Stavanger TreService
Location
Jåttåflaten 27, 4020 Stavanger, Stavanger, Norway
Contact number
51212665
Working hours
  • Monday: 8:00am - 6:00pm
  • Tuesday: 8:00am - 6:00pm
  • Wednesday: 8:00am - 6:00pm
  • Thursday: 8:00am - 6:00pm
  • Friday: 8:00am - 6:00pm
  • Saturday: 8:00am - 6:00pm
  • Sunday: CLOSED
Contact Person Tommy Engelsen
Company manager Tommy Engelsen
Establishment year 2022
Employees 1-5
E-mail address
Company description
Stavanger Treservice tilbyr de beste tjenestene innen trefelling i Stavanger.

Vi er utdannet som arborister og har lang erfaring innen trefelling. Som arborister er vi opplært til å ta vare på, beskjære og felle trær på en trygg og effektiv måte. Vi har også kompetanse til å oppdage problemer og sykdommer hos trær og kan hjelpe med å behandle dem.

Hvem er en arborist?

En arborist er en spesialist innen trepleie og treforvaltning. Arborister har inngående kunnskap om treets anatomi, fysiologi og økologi, og kan hjelpe med å ta vare på og forvalte trærne i et gitt område. De kan også hjelpe med å beskytte trærne mot sykdommer og skader, og kan utføre forskjellige typer trearbeid, for eksempel fjerning, beskjæring og planting av trær.

Vanligvis har  
Show more arborister en formell utdannelse innen trepleie og kan være autorisert av myndighetene i deres område. De jobber ofte for kommuner, parkvesen, hagefirmaer eller andre organisasjoner som har ansvar for å vedlikeholde trærne i et gitt område. De kan også jobbe som konsulenter eller kontraktører på egen hånd.

Arborister spiller en viktig rolle i å sikre at trærne i et område vokser og utvikler seg på en sunn og trygg måte. De hjelper til med å beskytte miljøet, øke livskvaliteten i området og øke verdien på eiendommen.

Trenger du hjelp med trepleie eller trefelling? Våre erfarne arborister er klare til å hjelpe deg med alle dine treforvaltningsbehov. Vi tilbyr tjenester som beskjæring, trefelling, planting og stell av trær. Uansett hva du trenger, kan vi tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov.

Kontakt oss gjerne for å avtale en befaring, slik at vi kan gi deg en vurdering og anbefalinger for å sikre at dine trær får den beste mulige behandling.

Her er en liste over noen av tjenestene vi tilbyr:

Periodisk trevedlikehold: Dette inkluderer vanning, gjødsling og beskjæring. Beskjæring bør vanligvis utføres om vinteren når trærne er i dvale, fordi dette er en mindre stressende tid for treet og det reduserer sjansen for infeksjoner.

Spesiell beskjæring: Dersom du ønsker å endre formen på et tre, eller hvis du vil stimulere sterkere vekst og mer fruktproduksjon, kan vi utføre spesiell beskjæring.

Vi tilbyr tjenester for trefelling av alle typer trær, uavhengig av størrelse eller plassering. Vi kan bruke to forskjellige metoder for trefelling: rett felling eller seksjonsfelling.

Hvis du har en trestubbe som du ønsker å fjerne, kan vi hjelpe deg med å frese den ned til treflis med vår stubbefreser. Vi freser vanligvis stubben ned til ca. 30cm under bakkenivå, fyller hullet med treflis og legger et lag av jord på de siste ca. 10cm.

Etter en vårbeskjæring sitter man ofte igjen med store mengder grener som må fjernes. Det mest økonomiske og effektive måten å bli kvitt dette på er å frese greinene til treflis. Vi har en flishugger som vi bruker til å produsere treflis av alt trevirke. Denne treflisen kan brukes som økologisk dekkbark.

Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med alle dine behov.

Stavanger TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Jåttåflaten 27
4020 Stavanger
Telefon: 51212665
Products & Services (3)
  • TrepleieTrenger du hjelp med å ta vare på trærne dine? Vi skjønner at det ikke alltid er ønskelig eller muli...
  • StubbefresingTrenger du å fjerne en trestubbe? Vi har en stubbefreser som kan fjerne stubben raskt og effektivt. ...
  • TomteryddingTrenger du hjelp til å rydde en tomt for vegetasjon? Vi kan hjelpe deg med å klargjøre tomten for ny...

Reviews

1 Review
5.0
 
Write a Review
5.0
Ekspert beskjæring og trimming
Selve trebeskjæringen og beskjæringen ble gjort dyktig. Teamet til Stavanger Treservice har lagt vekt på detaljer, og formet trærne nøyaktig som diskutert. De var utstyrt med alt nødvendig verktøy og utstyr, noe som sikret en jevn og effektiv drift. Jeg satte pris på deres profesjonalitet og dedikasjon til håndverket deres.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Stavanger TreService or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Stavanger TreService is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP