Eskoleia Stål - Kongsvinger

  • Verified
    Listing
Company name
Eskoleia Stål
Location
Lensmann Jahnsens veg 39, 2211, Kongsvinger, Norway
View Map
Contact number
+47 919 10 821
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 16:00
  • Tuesday: 08:00 - 16:00
  • Wednesday: 08:00 - 16:00
  • Thursday: 08:00 - 16:00
  • Friday: 08:00 - 16:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Location map
Company description
Eskoleia AS har 4 forretningsområder:

Eskoleia Stål
Norges eneste industrielle produsent av garderobeskap i stål til både private og offentlige miljøer. Målet er å være blant Nordens fremste produsenter av oppbevaringsløsninger i stål. Vi tar også på oss oppdrag innen produktutvikling og produksjon av komponenter eller salgsklare produkter som underleverandørprodusent. Eskoleia har over 100 års erfaring med produksjon av produkter i tynnplatestål, og all produksjon foregår i egne lokaler på Kongsvinger.

Eskoleia Personalutvikling
Bidrar til at personer utenfor ordinært arbeidsliv får mulighet for arbeidspraksis og utvikling av kompetanse for å bedre mestre nytt yrkesvalg eller beholde jobben. Vi har et tverrfaglig og kompetent veileder-team som bistår personer  
Show more innenfor omstilling. Vi har et omfattende og godt samarbeid med næringslivet, og kan derfor tilby arbeidspraksis innenfor veldig mange yrker. Eskoleia personalutvikling drifter også interne treningsarenaer som jobbfrukt, byggservice m.m.

Alternativ Bemanning og Rekruttering
Bistår næringslivet innenfor rekruttering og bemanningstjenester. Tett oppfølging av dyktige kandidater både i forkant, under og etter endt oppdrag sikrer nødvendig trygghet i prosessen. Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartner med å finne kandidater med rtett kompetansen til din bedrift.

Eskoleia Barnehage
Består av 5 avdelinger og har en flott beliggenhet, med nærhet til naturskjønne områder og fine skogsområder rett utenfor gjerdet. Barnehagen har stort fokus på friluftsliv, og mye av den pedagogiske læringen foregår i skogen eller på barnehagens flotte uteområde. Eskoleia barnehage tilbyr et miljø hvor barna får bruke seg selv, blir sett og veiledet. Mestring gir livsglede, og rundt mennesker med livsglede er det humor og latter. Barnehagen er Miljøfyrtårn sertifisert

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Eskoleia Stål or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Eskoleia Stål is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP