Jobzone Hønefoss

  • Verified
    Listing
Company name
Jobzone Hønefoss
Location
Stabells gate 10, 3510, Hønefoss, Norway
View Map
Contact number
+47 400 59 009
Fax
+47 32 11 59 76
Website address
Working hours
  • Monday: 24 hours
  • Tuesday: 24 hours
  • Wednesday: 24 hours
  • Thursday: 24 hours
  • Friday: 24 hours
  • Saturday: 24 hours
  • Sunday: 24 hours
E-mail address
Job Search
Listed in categories
Location map
Company description
Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har over 40 lokalkontorer med totalt 150 medarbeidere. I 2014 bisto Jobzone over 2000 kunder med ca. 8000 medarbeidere.

Selskapet har hatt betydelig vekst siden starten,og omsatte i 2014 for 880 millioner kroner. Jobzone har stort fokus på arbeidsgiverrollen og arbeider under visjonen om at kundene foretrekker det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer.

Jobzone er organisert etter et franchisekonsept hvor lokalkontorene er lokalt eid. Jobzones konsulenter er enten eiere eller partnere. Denne modellen gir motiverte konsulenter med eierskap til resultatene. Som aktør i det lokale næringslivet kan hvert kontor ta raske beslutninger og finne  
Show more løsninger tilpasset den enkelte bedrift.

Jobzone har en visjon om å være ”den beste arbeidsgiver” i bemanningsbransjen. Vi legger stor vekt på holdninger og verdivalg i arbeidsforholdet, og våre etiske regler skal underbygge vår visjon. Visjonen innebærer at Jobzone skal være det bemanningsselskapet som er tettest på vikarer og kunder, og som alltid skal være tilgjengelig når de trenger oss. Hver kunde og vikar skal ha sin egen personlig kontaktperson i Jobzone som kjenner godt deres behov, krav og ønsker.

Som «beste arbeidsgiver» skal Jobzone ha gode sosiale og faglige aktivitetstilbud til våre vikarer. Dette bidrar til økt tilhørighet, trygghet og engasjement.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Jobzone Hønefoss or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Jobzone Hønefoss is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP