INTAG Interiøragenturer AS J. Sveen - Oslo

  • Verified
    Listing
Company name
INTAG Interiøragenturer AS J. Sveen
Location
Arnstein Arnebergs vei 3, 0274, Oslo, Norway
View Map
Contact number
+47 22 54 03 00
Fax
+47 22 54 03 16
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
INTAG- Interiøragenturer J.Sveen AS- ble stiftet I 1966 og har et av Norges bredeste utvalg i interiørtekstiler, tepper, gulvbelegg, og tapeter. Vi representerer noen av de beste merkevarene innen vår bransje.

Vi er agenter, distributører og grossister med lager i Oslo og Rakkestad. Produktene våre brukes i prosjekt eller i privatmarkedet og selges gjennom forhandlere, møbeltapetserere, entreprenører, og møbelfabrikker i Skandinavia. I tillegg arbeider vi med arkitekter, interiørarkitekter, interiørkonsulenter, og andre som jobber profesjonelt med interiør i Norge, Sverige og Danmark.

Vi og våre leverandører har gjennom mer enn 50 år levert gardiner, møbelstoffer, tapeter, tepper og gulv til det norske prosjektmarkedet. Vi har levert til kontorer, møterom,  
Show more konferansesaler, hoteller, cruiseskip, restauranter og barer, sykehus og sykehjem, barnehager, kinoer, konsertsaler og mye mer. Noen av disse referansene kan du finne på siden vår.

For private hjem og hytter har vi et stort utvalg tekstiler, tapeter og tepper som spenner fra det ultramoderne til det helt klassiske. Våre produkter finner du hos forhandlere over hele landet. Kontakt oss gjerne for å finne den nærmeste forhandleren.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder gode produkter til riktig pris, høy kompetanse og profesjonalitet, kombinert med god service og en stor vilje til samarbeid. Vi tror på at vi videreutvikler oss i dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og forsøker alltid å bli enda bedre.

Velkommen til oss så får du profesjonell hjelp.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from INTAG Interiøragenturer AS J. Sveen or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for INTAG Interiøragenturer AS J. Sveen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP