Krønsj AS - Oslo

Company name
Krønsj AS
Location
Torggata 16, 0181, Oslo, Norway
View Map
Contact number
Mobile phone
Website address
Listed in categories
Fitness
Aerobic
Catslide
Fitness
Gruppetrening
Oslo
Saltrening
Trening
Show more
Treningssenter
Trx
Location map
Company description
Krønsj er et treningssenter med effektiv, funksjonell og morsom gruppetrening drevet fram av heftige rytmer. Vi holder til midt i Oslo sentrum. Vi velger ut hver eneste låt for at musikken skal styrke øvelsen og opplevelsen. Musikk som skifter og koreografi som gir variasjon – Krønsj beveger deg! Krønsj tilbyr timer innen kondisjon, bevegelse, dans, fleksibilitet, yoga og styrke. Ulike former for trening er brukt som inspirasjon og grunnlag i uviklingen av timene, blant annet intervalltrening, kampsport, streetdance, funksjonell styrketrening og yoga. Krønsj treningssenter ble grunnlagt i 2003 av instruktører og sentrale krefter i High Energy Oslo. Siden det har Krønsj spesialisert seg på saltimer der vi rendyrker ulike typer av timer. Vi har utviklet timer hvor en  
Show more effektivt trener kondisjon, styrke, fleksibilitet og koordinasjon. Krønsjkonseptet blir i dag brukt på flere forskjellige sentre rundt omkring i Norge.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Krønsj AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP