Vestfold Audio AS - Sandefjord

Company name
Vestfold Audio AS
Location
Nordre Fokserød 12, 3241, Sandefjord, Norway
View Map
Contact number
33 47 33 47
Location map
Company description
Vestfold Audio er et elektronikkselskap som holder til på Vesterøya sør for Sandefjord. Vi har i 20 år produsert tekniske hjelpemidler for hørselhemmede. Våre hovedprodukter er innenfor området varsling, hvor vårt trådløse varslingssystem FlexiBlink er kjent for veldig mange.Vestfold Audio AS er et elektronikkselskap som ble etablert i 1986. Vi holder til på Vesterøya rett sør for Sandefjord, hvor 13 ansatte arbeider med ide, utvikling, salg og service. Produksjonen er satt ut til firmaer i Norge. Vår hovedaktivitet er på området Tekniske hjelpemidler for hørselshemmede. De tre siste årene har vi også hatt sterkt fokus på god talelyd i konferanse- rom, auditorier, kirker, skoler, banker og lignende (AudioLink systemet). Vi har her utviklet et lydanlegg som gir meget  
Show more god taletydelighet, slik at publikum bedre kan forstå foredragsholdere. Med om lag 40 produkter er varslingsområdet det mest omfattende i bedriften vår. Dersom du går inn på Flexiblink under rubrikken Varsling, vil du finne det meste du trenger innen varsling i hjem, arbeid og skole.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Vestfold Audio AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP