TT-trafikkskole Holtung - Holmestrand

Company name
TT-trafikkskole Holtung
Location
3080, Holmestrand, Norway
Contact number
33 05 30 80
E-mail address
Listed in categories
Company description
Vi som har startet TT-Trafikkskole i Holmestrand og Horten heter Turid Scheen Holtung og Tor Rune Holtung. Turid er faglig leder, og er utdannet adjunkt og trafikklærer. Hun har arbeidet mange år som lærer på ungdomstrinnet, før hun ble trafikklærer og faglig leder. Tor Rune er utdannet trafikklærer , med tilleggsutdanning for tungt kjøretøy, i tillegg til fagbrev i transportfaget. Han har arbeidet som sjåfør på lastebil og buss i en årrekke, før han tok trafikklærerutdanning. Sammen har vi bred erfaring innen undervisning, transport og trafikk, og dette gir oss et godt utgangspunkt for å satse på egen trafikkskole. Vi ønsker å tilby trafikkopplæring av høy kvalitet, men med en hyggelig og avslappet atmosfære i bilen. Vi har biler fra Volvo, en V50,  
Show more og en S60. Disse bilene har høy sikkerhet og gode kjøreegenskaper. Dessuten er de svært komfortable og lette å finne seg til rette i.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TT-trafikkskole Holtung or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP