MURMESTER ARTHUR J THORSEN AS

Company name
MURMESTER ARTHUR J THORSEN AS
Location
Leirvikflaten 23, 5179 Godvik, Hordaland
View Map
Contact number
55 32 21 21
Fax
55 32 41 11
Listed in categories
Building Materials
Baderom
Fliser
Flislegging
Gulvstøping
Show more
Mesterarbeid
Mur
Location map
Company description
Arthur J Thorsen AS er et eldre velrenomert murmesterfirma i Bergen. Firmaet ble etablert i 1947, og registrert som aksjeselskap 1951. Firmaet drives i dag av 3. generasjon av stifters familie.

Vi er i dag 18 ansatte, og firmaet har lagt på denne størrelse de siste 20 årene. Vi har en meget stabil, fast arbeidsstokk. Noen av våre ansatte har vært i bedriften i over 30 år. Firmaet forkuserer mye på HMS, noe som også har gitt resultater i form av ingen ulykker, trivelig arbeidsmiljø, fornøyde medarbeidere og lite ”gjennomtrekk”.

Hoveddelen av vår omsetning er på nye næringsbygg, offentlige bygg, ombygging og fasaderehab.. av disse, med endel faste kunder i dette markedet.
Vi driver også på det private markedet, med både små og store oppdrag:
* Totalpakker for  
Show more baderom * Totalentrepriser for eneboliger og tilbygg, disse tilbys i samarbeid med velrenommerte samarbeidspartnere. * Installasjon av ildsted *Mur og puss av peis og innv/utv. mur. * Flislegging * Rehab.

Firmaets mål: Fornøyde kunder, som kommer igjen
Kvalitet til riktig pris, og til avtalt tid

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from MURMESTER ARTHUR J THORSEN AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP