Foreldrehjelpen Merete Bergan - Sandefjord

Company name
Foreldrehjelpen Merete Bergan
Location
Neptuns Vei 17, Vestfold, Sandefjord, Norway
Contact number
91101625
Listed in categories
Company description
Foreldrehjelpen er et forum for foreldre med funksjonshemmede barn. Forumet er åpent for alle uansett diagnose.Når man venter på en diagnose på sitt barn, har fått en diagnose, eller er i prosessen, og man lurer på om noe er annerledes med sitt barn, trenger man noen rundt seg.Det er alltid godt å kunne ha andre foreldre som har vært gjennom det samme, og som forstår hvordan man har det. Gode tips, trøst eller rett og slett bare en klem og et vennlig ord kan gjøre mye i hverdagen.Foreninger og liknende er viktig for mange, men det er ikke alle som har så lett for å delta på ting utenfor hjemmet. Der kan Foreldrehjelpens forum være til stor hjelp og støtte. Man finner alltid noen å snakke med, og alltid noen som vet svar når man lurer på noe.Vi har diagnose register hvor  
Show more medlemmer har lagt inn info om ulike diagnoser, alt fra sjeldene genefeil, adhd, autisme, downs, cp, mange syndromer og mye merDu finner å mye info om hjelpemidler og rettigheter, og mye mer.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Foreldrehjelpen Merete Bergan or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP