Oslo TreService

Oslo TreServiceOslo TreServiceOslo TreService
 • Verified
  Listing
Company name
Oslo TreService
Location
Sorgenfrigata 36a, Oslo, Norway
View Map
Contact number
Website address
Working hours
 • Monday: 0800-1800
 • Tuesday: 0800-1800
 • Wednesday: 0800-1800
 • Thursday: 0800-1800
 • Friday: 0800-1800
 • Saturday: 0800-1800
 • Sunday: Closed
Contact Person Johan
Company manager Johan
Establishment year 2021
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Oslo Treservice er en pålitelig leverandør av tjenester innen trepleie, og tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert trefelling, trepleie, stubbefjerning, flishugging, beskjæring av trær, tomterydding og landskapsarbeid.

Deres kunnskap og erfaring strekker seg over 25 år innen bransjen, og de har bygget opp en solid kunnskapsbase og høy grad av ekspertise.

Deres team av dedikerte og erfarne arbeidere er alltid opptatt av å levere høy kvalitet tjenester med fokus på sikkerhet og effektivitet. De har en sterk forpliktelse til kundene sine, og deres arbeidere behandler hver eiendom med den største respekt og omsorg. Deres mål er alltid å overgå kundenes forventninger og levere et høystandard resultat.

Før Oslo Treservice begynner arbeidet med en oppgave,  
Show more ønsker de alltid å sørge for at kunden har en klar forståelse av hva som vil bli gjort og hva de kan forvente av resultatet. Derfor tilbyr de alltid en gratis og uforpliktende befaring av jobben før de starter arbeidet.

Gjennom denne befaringen får kunden en grundig gjennomgang av jobben som skal utføres, samt en detaljert oversikt over hva som vil være inkludert i oppgaven. De vil få en vurdering av hva som trengs for å fullføre jobben på en sikker og effektiv måte, samt en tidsramme for når oppgaven vil bli fullført.

I tillegg til dette vil Oslo Treservice også gi kunden et kostnadsforslag, slik at de kan få en idé om hva jobben vil koste og planlegge sin budsjettet deretter. Kundens tilbakemelding vil også bli verdsatt, slik at Oslo Treservice kan tilpasse sine tjenester til kundens spesifikke behov og ønsker.

Alt i alt, er denne gratis og uforpliktende befaringen en viktig del av Oslo Treservices kundefokuserte tilnærming, og en sikker måte for kundene å være sikre på at deres tre-relaterte utfordringer vil bli løst på en profesjonell og effektiv måte.

Oslo Treservice’s dedikerte team sørger for å kommunisere nøye med kunden for å sikre at alle forventninger er satt, og at kunden er fullt fornøyd med resultatet.

Alt i alt er Oslo Treservice det foretrukne valget for de som trenger hjelp med tretjenester i Oslo-området. Deres team med mange års erfaring, høy grad av ekspertise og bred kunnskap om treservice vil alltid stå klare til å hjelpe deg med å løse dine tre-relaterte utfordringer.

Med en gratis og uforpliktende befaring tilgjengelig, er det enkelt å få en idé om hva Oslo Treservice kan gjøre for deg. Ikke nøl med å kontakte dem i dag for en sjanse til å oppleve deres ekspertise og dedikasjon til kundene sine!

Dagens tips:

Planlegg regelmessige undersøkelser av trærne på eiendommen din. Dette vil hjelpe deg med å oppdage eventuelle problemer, som skadedyrangrep, sykdommer, eller skader på treet, tidlig, slik at du kan ta skritt for å rette opp situasjonen før det blir verre. Regelmessige undersøkelser vil også hjelpe deg med å vurdere om trærne trenger beskjæring eller andre former for pleie for å opprettholde deres helse og skjønnhet.

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Sorgenfrigata 36a
0365 Oslo
Telefon: 21 56 98 39
Products & Services (1)
 • Trefelling
  Trefelling
  Vi kan fjerne ethvert tre uansett situasjon. Ingen jobb er for stor eller for liten. Vi kan felle ett enkelt tre, eller så mange du vil.
  PRICE: 2,000

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Oslo TreService or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Oslo TreService is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP