Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

5.0 1 Review
Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Address
Granlien 26B, 5105 Eidsvåg, Norway, Bergen
View Map
Phone number
+47 53 00 53 05
Working hours
Thursday: 08:00 - 18:00  See All
Contact Person Gunnar Bakkene
Establishment year 2022
Employees 1-5

Reviews

1 Review
5.0
 
Write a Review
5.0
Reliable and Trustworthy Tree Service in Bergen
Jeg er ekstremt takknemlig for den enestående servicen Bergen Treservice yter i denne nødssituasjonen. De overgikk forventningene mine på alle måter. Deres vennlige væremåte og vilje til å svare på spørsmålene mine gjorde meg rolig i en stressende tid, og jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle som trenger pålitelige og dyktige trefjerningstjenester.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Granlien 26B, 5105 Eidsvåg, Norway, Bergen Get Directions
Description
Bergen Treservice er en av de beste leverandørene av tretjenester i Bergen. Felling av trær, fjerning av stubber og beskjæring kan være tidkrevende og kreve mye krefter. Det er mulig at du ikke har tiden, interessen eller kapasiteten til å utføre arbeidet selv. Derfor kan Bergen Treservice hjelpe deg med alle typer tretjenester, og på den måten spare deg tid og utføre arbeidet på en dyktig og effektiv måte.

Vi i Bergen Treservice har god kjennskap til de gjeldende reglene og normene for trearbeid i Bergen. Derfor vet vi nøyaktig hva som kan og ikke kan gjøres. Når våre kunder kontakter oss for hjelp, kan vi derfor sikre at det ikke oppstår komplikasjoner senere.

Vi tilbyr tjenester som trefelling, stubbefresing, beskjæring og vedlikehold av trær i alle størrelser. Våre erfarne trefagfolk har både den nødvendige kompetansen og utstyret som kreves for å utføre jobben på en sikker og effektiv måte. Vi legger også stor vekt på å ta vare på miljøet og kan hjelpe deg med å finne gode løsninger for å bevare trærne på eiendommen din.

Vi er stolte av å være en pålitelig og profesjonell tretjeneste i Bergen. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt trearbeid. Vi tilbyr våre tjenester til rimelige priser og vil gjøre alt vi kan for å møte dine behov og forventninger.

Bergen Treservice tilbyr et bredt utvalg av tjenester til rimelige priser, og blant våre mest populære tjenester er trebeskjæring. Mange av våre kunder kontakter oss for å beskjære frukttrær og andre trær, og vi har lang erfaring med å utføre denne oppgaven på en profesjonell og presis måte.

Ved beskjæring av frukttrær er det viktig å vite hva man gjør, da dette kan påvirke både vekst og produksjon av blomster og frukt. En korrekt utført beskjæring kan bidra til å opprettholde trærnes form og helse på en positiv måte.

Det er viktig å understreke at trebeskjæring ikke bare handler om å tilfeldig fjerne grener. Dette er en presis oppgave som krever mye kunnskap og erfaring for å gjøres riktig. En vanlig regel er å ikke fjerne mer enn 25% av treets grener, da dette kan føre til skade på treet og hemme vekstpotensialet.

Bergen Treservice tilbyr en rekke tjenester til rimelige priser. En av de mest etterspurte tjenestene er trebeskjæring, hvor kundene tar kontakt med oss for å få beskjæret fruktbusker og forskjellige typer trær. Beskjæring av fruktbusker kan øke veksten og produksjonen av blomster og frukt, og det kan også forbedre formen og helsen til treet.

Det er viktig å forstå at trebeskjæring ikke er bare å kutte tilfeldige grener av treet. Det er en prosess som krever kunnskap og erfaring. En viktig regel er å ikke fjerne mer enn 25 % av treets grener, for å unngå skade og sikre at treet forblir sunt og sterkt.

Kostnadene for trebeskjæring kan variere og vil vanligvis avhenge av fire hovedfaktorer: dimensjonene til treet, treet helse, potensielle farer og tilgjengeligheten av treet (hvis det er vanskelig å nå, kan det være mer krevende og dermed koste mer). Vi tar hensyn til alle disse faktorene når vi gir en pris på beskjæringstjenesten.

Med disse elementene i betraktning, er dette kostnadene for trebeskjæring;

Kostnad for et tre opptil ti meter: NOK 500-2800.
Kostnad for et tre fra 10-20 meter: NOK 1000-4900.
Kostnad for et tre fra 20-25 meter: NOK 2800-7700.
Kostnad for et tre over 25 meter høyt vil være NOK 5600-10500.

Men prisen kan i tillegg avhenge av spesielle omstendigheter. Følgelig kan gebyrer også bli billigere eller durere. Kostnadene ovenfor er derfor kun veiledende.

For å få et nøyaktig estimat på prisen for trepleie, trenger vi å komme for en befaring for å vurdere treet. Deretter kan vi gi kjøperen et skriftlig tilbud. Den vil ha alle dataene du trenger skriftlig.

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Granlien 26B
5105 Eidsvåg
Telefon: 53005305
Working hours
WeekdayTime
Monday:08:00 - 18:00
Tuesday:08:00 - 18:00
Wednesday:08:00 - 18:00
Thursday:08:00 - 18:00
Friday:08:00 - 18:00
Saturday:08:00 - 18:00
Sunday:Closed
Products & Services
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Tree Service and Consultant
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Tree Service

Verified Business

The accuracy of the company profile for Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on March 2023

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP