Trondheim Treservice

5.0 1 Review
Trondheim Treservice
 • Verified
  Listing
Company name
Trondheim Treservice
Location
Holtermanns Veg 1 , Trondheim, Norway
View Map
Contact number
+4773204550
Working hours
 • Monday: 8:00am - 6:00pm
 • Tuesday: 8:00am - 6:00pm
 • Wednesday: 8:00am - 6:00pm
 • Thursday: 8:00am - 6:00pm
 • Friday: 8:00am - 6:00pm
 • Saturday: 8:00am - 6:00pm
 • Sunday: CLOSED
Contact Person Aksel Tjorne
Company manager Aksel Tjorne
Establishment year 2022
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Trondheim Treservice leverer Trondheim’s beste tretjenester.

Vi har utdanning som arborister, og vi har i tillegg lang erfaring innen treservice. Some arborister er vi utdannet til å pleie, beskjære og felle trær på en trygg og riktig måte. Vi er også trent til å identifisere problemer og sykdommer ved trær og hjelpe trær til å komme seg.

Hva er en arborist?

En arborist er en fagperson som spesialiserer seg på trepleie og treforvaltning. Arborister har kunnskap om treets anatomi, fysiologi og ekologi, og kan hjelpe med å vedlikeholde og forvalte trærne i et område. De kan også hjelpe med å beskytte trærne mot sykdommer og skader, og kan utføre ulike typer trearbeid, inkludert fjerning av trær, beskjæring av trær og planting av trær.

Arborister har  
Show more vanligvis en formell utdannelse innen trepleie, og kan være lisensierte av myndighetene i sitt område. De jobber ofte for kommuner, parkvesen, hagefirmaer eller andre organisasjoner som har ansvar for å vedlikeholde trærne i et område. De kan også jobbe på egen hånd som konsulenter eller kontraktører.

Arborister har en viktig rolle i å sikre at trærne i et område vokser og utvikler seg på en sunn og trygg måte. De bidrar til å beskytte miljøet, øke livskvaliteten i området, og øke verdien på eiendommen.

Kan vi hjelpe deg? Trenger du hjelp av en spesialist? Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med dine behov. Vi har mer enn 20 års erfaring og kan hjelpe deg uansett situasjon.

Hvordan kan vi hjelpe deg og dine trær?

Her finner du en oversikt over noen av tjenestene vi utfører:

Periodisk vedlikehold av trær: Vedlikehold av trær innebærer vanning, gjødsling og beskjæring. En periodisk beskjæring bør gjøres om vinteren mens trærne er i dvale. Når et tre er i dvale så er det lettere for treet å komme seg etter en beskjæring, og insekter og sopp er også mindre aktive om vinteren.

Spesiell beskjæring: Hvis du ønsker å forandre formen på et tre, eller hvis du ønsker sterkere vekst og mer frukter, så kan vi gjøre en spesiell beskjæring.

Trefelling: Har du et tre du ønsker å felle? Vi kan hjelpe deg med trefelling av alle typer trær uansett hvor stort det er eller hvor lite plass vi har. Vi kan bruker 2 forskellige metoder når vi gjør en trefelling: rett trefelling eller seksjonsfelling.

Fresing av trestubber: Har du en trestubbe du ønsker å fjerne? Vi kan frese den til trefliser med stubbereseren vår. Vi freser vanligvis stubben ned til ca. 30cm under bakkenivå og fyller så hullet med treflis og for de siste ca 10 cm legger vi et lag av jord.

Flishugging: Etter et man har gjort en beskjæring om våren, så vil man ofte ha store mengder med grener igjen. For å kvitte seg med dette, så er det ofte kjappest og mest økonomisk å frese det til trefliser. Vi freser alt av trevirke til treflis med vår flishugger. Denne treflisen egner seg også fantastisk som økologisk dekkbark.

Kontakt oss i dag. Vi kan hjelpe deg med alle dine behov.

Trondheim TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Holtermanns Veg 1
7030 Trondheim
Telefon: 73204550
Products & Services (3)
 • TrepleieØnsker du hjelp med trepleie? Vi forstår at ikke all har lyst eller tid til å trimme, pleie og beskj...
 • StubbefresingHar du en trestubbe du ønsker å fjerne? Vi freser den effektivt vekk med vår stubbefreser. Vi fyller...
 • TomteryddingVil du ha hjelp med å klarere en tomt for vegetasjon? Vi kan rydde og klarere alle slags tomter for ...
Employees (1)
 • Aksel
  Aksel Tjorne
  Manager
  +4773204550
  johan@trondheimtreservice.no
 • Reviews

  1 Review
  5.0
   
  Write a Review
  5.0
  Highly Recommended
  Jeg vil anbefale Trondheim Treservice til alle som trenger trepleietjenester. De er pålitelige, effektive og gir service av høy kvalitet til en overkommelig pris. Jeg er svært fornøyd med arbeidet de gjorde på eiendommen min og vil definitivt bruke tjenestene deres igjen i fremtiden.

  Questions & Answers

  Have questions? Get answers from Trondheim Treservice or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

  Verified Business

  The accuracy of the company profile for Trondheim Treservice is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
  Last update on
  Registered with us in

  Similiar Page for Your Business?
  Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

  List Your Business
  BACK TO TOP