Kliprastua - Ålesund

  • Verified
    Listing
Company name
Kliprastua
Location
Borgundvegen 43, 6007, Ålesund, Norway
View Map
Contact number
+47 70 16 30 30
E-mail address
Listed in categories
Nursing and Care
Ålesund
Barnehage
Bolig
Borgundvegen 199
Show more
Bygg
Kommune
Location map
Company description
SPØRSMÅL ELLER KOMMENTARAR? JA TAKK!

Det er vi i Kommunikasjonsavdelingen og Innbyggartorgene som hjelper deg her på Facebook. Spør oss gjerne om kommunen sine tenester i ei melding. Vi håper du vil ha forståing for at vi gjer så godt vi kan for å finne dei riktige hovuda i organisasjonen vår – for å kunne svare deg, har vi ikkje eit svar til deg her og no.

Nokon gonger er ikkje Facebook eller andre sosiale kanalar den mest effektive staden å få informasjon:

Nettsidene til kommunen har svar på det meste, og gir opp ofte kontaktpersonar for det du treng info om. Prøv gjerne der først eller søk etter “ålesund kommune” og temaet du vil ha info om på Google.

Feil og manglar på renovasjon, veg, friområde, idrettsanlegg, vatn, avløp og kommunale bygg  
Show more og idrettsanlegg? Følg med oss inn til meldingstenestene våre.

Saker som krev saksbehandling i kommunen melder du om i ein e-post, til dømes. E-post: [email protected] Vi kan ikkje gi løyve eller drive anna saksbehandling på Facebook.

Skal du henvende deg til politikarar i Ålesund, kontakt dei eller partia direkte. Sjå kontaktlista over folkevalde på heimesida.

Vil du ringe oss? Ring 70 16 20 00.


SKRIV SAKLEG OG KORT

Vi ber om at du skriv sakleg og kort, slik kan vi betre hjelpe deg på veg. Hets eller upassande innhald er ikkje akseptert og vil bli sletta frå facebooksida vår.

Vart innlegget eller kommentaren din sletta?

Å vere usamd med kommunen er naturlegvis heilt ok. Vi heier på saklege kommentarar og innlegg. God debatt og usemje høyrer demokratiet til.

Det hender ein sjeldan gong at vi slettar innlegg og kommentarar:

Facebook stansar sjølv innlegg og kommentarar som inneheld enkelte upassande ord og uttrykk vi har lagt inn i stygt språk-filteret.

Vi slettar òg manuelt innlegg som har upassande språk, som angrip person i staden for sak eller som kan opplevast som krenkande. Kvifor?

Fordi hatefulle ytringar og annan trolling hemmar den frie demokratiske debatten og gjer at mange opplever sosiale medier og kommentarfelt som utrygge stader.

Facebook har 13 års aldersgrense. Kommunens facebookside skal vere ein trygg og god plass å stikke innom åleine, også for barn på 13.

Vi sletter innlegg og kommentarar der vi meiner skribenten utleverer seg sjølv eller andre på måtar som bryt med personvern eller teieplikt.

Vi vurderer frå gong til gong å slette kommentarar som ikkje har noko med den aktuelle saka å gjere.

Innlegg med reklame for kommersielle produkt og tenester blir fjerna.


ALT DU GJER OPE PÅ FACEBOOK KAN BRUKAST AV ANDRE

Din eigen policy på sosiale medier er like viktig som kommunen sin. Det er viktig at du vernar om dei personlege opplysningane dine og hugsar på personvernforordningen (GDPR).

I Facebook sine retningslinjer betyr innstillinga «offentleg», at du gir alle tilgang til og løyve til å bruke den aktuelle informasjonen og knytte han til deg. I Facebook sine personvernerklæring står det «at offentleg informasjon er tilgjengeleg for alle i eller utanfor tenestene våre, og kan sjåast eller blir gitt tilgang til gjennom søkemotorer på Internett, API'er eller media mv.» Det vil seie at dei spørsmåla du stiller og det du kommenterer på til dømes på Ålesund kommune sin facebookside, kan lesast og brukast av andre.

Vi rår til at du går inn på innstillingar på din profil, i underkategorien Personvern kan du styre tilgang til din konto. Ver og merksam på at mange appar gir tilgang til din konto. Dette kan du og styre i underkategorien Appar.

Òg har du først lagt noko ut på nett, kan det vere umogleg å fjerne det igjen. På Facebook har det vi angrar at vi skreiv ein tendens til å spreie seg uhyggeleg raskt.

Med til vår alles policy på sosiale medier høyrer påminninga om å ta pause, særleg når vi er saman med barn eller andre som set mykje meir pris på blikka våre, smila våre og merksemda vår enn eit “liker” og eit lite digitalt blunkefjes.

Med venleg helsing oss i kommunen

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Kliprastua or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Kliprastua is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelono - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP