Frosta Torv AS

Company name
Frosta Torv AS
Location
Kvamme, 7633 Frosta
View Map
Contact number
74 80 70 00
Fax
74 80 70 10
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Vi leverer torvtak i storsekk til hus og hytter over hele landet fra Frosta. Å tekke husa med torv er en gammel metode, og torvtak kan være med på å gi bygget et tradisjonelt preg. Torvtaket har flere egenskaper. Tidligere ble isolasjonsegenskapene satt pris på, det er ikke så viktig i dag da man har andre og bedre materialer å isolere med. Men torvtaket har stor varmekapasitet og er med på å utjevne temperaturen inne i huset. Et torvtak gir også god beskyttelse mot støy og kan med fordel brukes på steder hvor det er et problem. På lafta hus og hytter er tyngden på torvtaket med på å få huset til å sette seg riktig. Frostatorv´s torvtak leveres gjødslet og sådd og er tilsatt alt som trengs for hurtig etablering av gras. Etter noen år vil vegetasjonen fra området  
Show more rundt torvtaket ta over mer og mer, og man vil få et torvtak som går i ett med naturen omkring. Torvtaket leveres i resirkulerbar miljøsekk med løftestropper for kran. Frostatorv´s torvtak inneholder steinfri naturtorv tilsatt nødvendige næringsstoffer og frø.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Frosta Torv AS or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP